j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

FLOW FILOSOFI

Hei og velkommen til Flow Interiør!

Valg av interiør er ofte personlig og vi synes det er viktig at du som kunde føler deg trygg på oss som firma og våre medarbeidere.

For oss er det ikke alltid så viktig å jobbe etter trender som endrer seg hele tiden, men vi følger selvfølgelig godt med  her, men vi lytter til kunden og  tilpasser oss etter det dem og også hvordan deres bolig er.

Vi ønsker å skape en stemning i boligen som gjør at du vil føle en ro når du er hjemme. Derfor er vårt engasjement rundt interiør og hvordan det påvirker oss som mennesker viktig.

Besøk gjerne vår instagram-konto for å følge med på hverdagen vår og prosjekter vi har jobbet med!

Flow er opptatt av å skape interiører som skaper særpreg og ro for de som bor der, og hjelper med å finne kunden sin god-følelsen i eget hjem. Å skape funksjonelle miljøer som gjør at hverdagen fungerer er en hjørnesten i alle våre prosjekter.

Men vi er alle forskjellige, og hva er det som skal til for at et hjem og en hverdag fungerer for hver enkelt kunde?

Balansen mellom det visuelle og det praktiske er viktig når det kommer til valg av møbler og interiør.

Fargene  påvirker oss mer enn vi tror. Med litt forståelse for hva farger kan gjøre med et rom, og hvordan den påvirker oss som individ, kan vi bruke fargene aktivt til å skape energi og ro i akkurat de delene av hjemmet som er utformet for å fylle disse behovene.

Vi ønsker at de tingene vi omgir oss med ikke bare har en verdi i form av kostnaden, men også har en verdi for brukeren, at det er noe du er glad i og tar vare på i dag og i mange år fremover.

Kanskje kan de produktene vi omgir oss med bidra til å skape gode hjem i flere generasjoner fremover?

Hjemmene våre har en tendens til å bli fylt opp med mengder av ting vi ikke trenger, og kanskje egentlig heller ikke vil ha. Vi har for mange ting, og det er ofte det som kan skape kaos rundt oss, og i oss.  Ved å velge de riktige tingene, de smarte løsningene, farger som varer over tid,  –  kan vi gjøre hverdagen bedre for oss.

Derfor jobber vi hos Flow med å skape hjem som hjelper deg å skape ro, enten via større eller mindre renoveringsprosjekter, styling og/eller rydding av bolig for å fortsette å bo der, eller for videresalg av bolig.

Vi bistår med kvalitetsrike interiørtjenester, med alt fra gode plantegninger, møbleringsplaner, belysnings plan og farge -og material collager.

vi setter kunden i fokus og er opptatt av å skape en design plan som passer dine ønsker og behov.