j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Flow
  -  Interiør   -  Hvorfor du bør velge boligstyling!

Hvorfor du bør velge boligstyling!

Uansett om du trenger et fullt møblert hjem, den siste finishen eller bare tips til hvordan du kan forbedre boligen klar for salg kan det lønne seg å engasjere en boligstylist.

  • Boligeieren ser seg ofte blind i eget interiør, og da kan det være fint med en erfaren boligstylist som kan se på boligen med nye øyne og gi tips og råd for å vise frem boligens potensiale for flest mulig potensielle kjøpere.
  • Ta bort personlige eiendeler og skift dem ut med interiør som  treffer et bredere antall potensielle kjøpere.
  • En stylist vil kunne hjelpe deg med å se hva du burde fikse selv i boligen før stylingen. Dette kan gjelde alt fra å male en vegg til hele rom, reparere lister, løse dører, bytte håndtak, skifte gulv eller bytte ut kjøkken etc. Det er sjeldent det lønner seg og renovere et bad før et salg, men kanskje endre på servant, dusjdører etc kan være det lille ekstra man trenger for å mest igjen for boligen.
  • Før boligstyling er det viktig at hele boligen ryddes, eventuelt tømmes, vaskes o.l.  Vaske vinduer, lister og inne i skap og skuffer kan som regel også være en fordel for å vise frem boligen i sin beste prakt.
  •  Boligstylisten har allerede laget en plan for stylingen på styling dagen, og tar hensyn til både området boligen ligger i samt målgruppen for potensielle kunder når de utfører stylingen.  Stylister har ofte lang erfaring med styling og følger  med på trender i markedet, slik at de kan vise frem boligen fra sin beste side, slik at boligen tiltrekker seg flest mulig til visning.
Våre tjenester

Leave a Comment