j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Flow
  -  Inspirasjon   -  Dekorer med naturen inne også!

Dekorer med naturen inne også!

Naturen gir ro i sinn og senker pulsen, og har derfor gode helsegevinster for de aller fleste.  Derfor har den har alltid vært  utrolig viktig for meg, for det er ingen steder i hele verden jeg senker skuldrene mer en av å være ute i naturen. Jeg kan ofte føle meg overveldet, sliten, lei, lite kreativ, engstelig og anspent – og så tar jeg på tursko og drar ut i skogen, og med et er det ro! Ro i tanker, og ro i sinn. Den roen fyller meg med energi igjen og gir meg kreativiteten tilbake.

Derfor er det veldig ofte jeg tar meg disse turene ut i skogen, helt alene, aller helst uten musikk eller lignende på øret også. jeg liker og høre stillheten i skogen og fuglene som synger. Dette gir meg påfyll i hverdagen.

3
55
58
article_topimage_ved

Når jeg er ute på disse turene kan det fort ende opp med at jeg plukker opp en kvist, kongler, blomster, grener, strå eller lignende med hjem! og dette bruker jeg til å dekorerer bord til selskap eller hverdags middagen med. Grønne grener lukter også så godt. Eller mose, som også er helt fantastisk og dekorere fat med eller lage en liten oppsats med.

 

Det blir aldri feil og blande litt fra skogen/ nature inn i interiører med.  så neste gang du er på skogtur, se om du finner noe på bakken som du kan ta med hjem og dekorere bordene med.

Plassbyggdpeis
62
20
I_Accessories-Vase-Dia-34-CoalBlack_01-e1589458530795

Leave a Comment