j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Flow
  -  Inspirasjon   -  Fiam solstoler og String outdoor!

Fiam solstoler og String outdoor!

Endelig kan vi sakte men sikkert starte å tilbringe mer tid ute igjen! Og i år gleder jeg meg mer enn noen gang, for denne vinteren har virkelig vært lang og annerledes. Men nå blir det litt varmere, lysere og lengre dager hver  dag og denne helgen har virkelig vært en god forsmak på sommeren!

Dessuten så strømmer det  på med nyheter til nettbutikken; solstoler og smarte løsninger for å gjøre uteplassen til et favorittrom. Vi må nok belage oss på ned-stenging av samfunnet en liten stund til, og det å fortsette og treffe venner og familie ute, og hva er vel ikke bedre enn en flott uteplass da!

En stor favoritt over mange år er et hyllesystem; String. Et utrolig fleksibelt og anvendelig system som passer inn i alle rom. Den populære serien er nå også tilgjengelig i galvanisert overflate, noe som gjør at du kan ha den ute året rundt. 

String® Outdoor passer for den både mindre balkongen til den større terrassen, og nå også med gulvstående elementer i galvanisert, værbestandig stål. Sett den i hagen, på brygga, i sjøboden, ha den som en del av utekjøkkenet- uendelig med muligheter. Dekorer balkongen din, lag en salong på terrassen din, eller ta String® til en avsidesliggende del av hagen din, hvor du kan lage et rom med grønne vegger. 

String Outdoor galvaniserte hyller og gavler trives i all slags vær. Selv det skandinaviske, ofte karrige, klimaet er ingen utfordring for vårt utendørs utvalg. Hyllen din blir ikke bare vakrere med tiden og får en fin patina, men den vil løfte hele hagen din med sin moderne og skandinaviske design. Og akkurat som med alle produkter fra String®, har du alle muligheter til å designe hyllen akkurat slik du ønsker.

FIAM FIESTA

Hva med denne da! Et must av en godstol i hagen, på terrassen eller på stranden, Fiesta Soft solstol fra Fiam.

Fiesta er en utrolig komfortabel solstol med en fantastisk behagelig pute som gir enda mer komfort – ikke at den nødvendigvis trenger det!. Ryggens posisjon kan justeres i fire forskjellige stillinger, når man legger den sammen tar den lite plass, og den veier kun noen få kilo. Puten kan lett tas av og på og kan vaskes i vaskemaskin. Passer perfekt på balkongen, i hagen eller på stranden.

Stoffet på stolen er ikke alltid det samme som på puten men matches opp på en god og flott måte slik som dette:

  • Beige solstol: puten er beige, stoffet på stolen er hvitt.
  • Antracite solstol: puten er antrasitt, stoffet på stolen er sort.
  • Marineblå solstol: puten er marineblå, stoffet på stolen er blått.
  • Grå solstol: puten er grå, stoffet på stolen er sort.
  • Sort fluktstol: puten er sort, stoffet på stolen er sort.
  • Salviagrønn solstol: puten er salviagrønn, stoffet på stolen er sort.
  • Oransje solstol: puten er oransje og stoffet er oransje.

Fiesta Solstol finnes også som en texfil versjon som er en stol som jeg ofte anbefaler til mine kunder i butikken. Grunnen til dette er at denne stolen er laget av et PVC materiale som gjør at den kan stå ute hele sommer sesongen og du slipper å rydde den vekk fra Norsk vår og sommer – Soft versjonen foretrekker litt ly og foretrekker at den i dårlig vær settes under tak eller i bod.

Texfil kan stå ute, og er lettere og ta med seg på stranden og du kan sitte direkte i den etter en svømmetur og det gjør ikke noe om den blir våt. For ekstra komfort kan du legge til en pute (som gjør at stolen blir som soft versjonen) og nyte den herlige sittekomforten – dette er den absolutte favoritten til mine kunder!

Leave a Comment