j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Flow
  -  Interiør   -  Velkommen til Flow Interiørstudio

Velkommen til Flow Interiørstudio

Flow Interiør så dagens lys i 2016. En mangeårig drøm om å skape et sted der kunder kunne komme og få hjelp til alt innen Interiør. Det være seg å kjøpe en innflyttingsgave, nye møbler, solskjerming, gardiner eller interiør – men også et sted der man kunne få hjelp om man skal style boligen for videre salg, eller for å skape sitt nye hjem. Vel så viktig, så hjelper vi til med mindre eller større bolig prosjekter i hele Norge.

Derfor var navnet Flow Interiør et passende navn da vi tilbød alle tjenester innenfor interiør, og grunnprinsippene handler om å skape flyt, eller Flow i hjemmet.

Flow Interiør er en personlig butikk men også en nettbutikk med nøye utvalgte merkevarer. Her vil du finne noen kjente og kjære merkevarer samt noen nye spennende. Vi har ingen bestemt stil men følger nøye med på trender og håndplukker interiør og møbel kolleksjoner ut i fra dette. Selv om basen av interiør er Skandinavisk og baserer seg mye på møbler som ikke går av mote men som har fulgt oss og som trolig vil følge oss i generasjoner fremover.

 

Boligstyling  og interiør Design er en av de viktigste hjørnesteinene i hva Flow Interiør tilbyr. Mindre renoveringer, eller komplette ombygginger av leiligheter og hus, vi hjelper, og har bred erfaring fra både små og store prosjekter.

Eller ønsker du rett og slett hjelp med å re-designe din bolig eller få hjelp til å velge farger, materialer, møbler og interiør så har vi løsninger som passer for deg! Vi tilbyr alt av tjenester innenfor interiør – om det gjelder interiørkonsultasjon, designe et enkelt rom, eller hele boligen, uavhengig av størrelse på prosjektet.

Eller har du behov for en opprydding, organisering av din bolig, eller skal du selge og trenger å style din bolig før salg? Da er en av Flow sine boligstylister det du trenger.

Nettbutikken

I Flow sin nettbutkk legger vi stor vekt på at netthandel hos oss er trygt og enkelt for deg som kunde, og jobber hele tiden med å optimalisere siden vår. Du skal kunne handle hos oss uansett om du sitter på bussen, på kafé eller hjemme i sofaen!

Finner du ikke det du leter etter på nettsiden vår, så ikke nøl med å ta kontakt, det er veldig sannsynlig at vi kan hjelpe deg med å levere akkurat det du er på jakt etter.

NY NETTSIDE

Etter 5 år på Stilla-torget på Kjelsås, som hovedsakelig en relativt liten gave- og interiør butikk, og med vår nettbutikk  var det nå på tide med en nettside som forteller mer om Flow sitt Interiørstudio. Og ikke minst om hvor mye mer vi driver med, samt et sted der vi kan vise prosjekter vi har jobbet med de siste årene, og et sted der du kan finne informasjon om hva vi tilbyr av tjenester. Vi håper du vil like den nye nettsiden vår og at du fremover vil finne inspirasjon her – hjertelig velkommen til FLOWINTERIORSTUDIO!

 

Vi vil også rette en stor takk til Anette i A Design Studio for fantastisk hjelp med å designe den nye visuelle profilen til Flow Interiørstudio!

Leave a Comment